Welkom bij CradleOfFilth.nl (gehost door Black Metal Benelux):

Nogmaals welkom bij CradleOfFilth.nl, de officiële Nederlandse Cradle Of Filth website. Wij werken samen met Cradle Of Filth zelf, met Cradle Of Filth's managementbureau (The Oracle Management) en met Cradle Of Filt's platenmaatschappij (Nuclear Blast). In het verleden hebben wij samengewerkt met onder andere Sony Music Entertainment, Roadrunner Records, Peaceville Records en Suburban Records.

Op 22-10-2021 bestond CradleOfFilth.nl 22 jaar. Wat op 22-10-1999 werd opgericht als de Nederlandse Cradle Of Filth fansite, is sinds het begin van de 21e eeuw bekroond tot de officiële Nederlandse Cradle Of Filth website. Sindsdien hebben wij al veel successen gehad, van samenwerkingen met alle platenmaatschappijen en managementbureaus waar Cradle Of Filth sindsdien een contract tekende, tot interviews op televisiezenders, radiostations en magazines, tot het bedrukt worden op officiële kleding, accessoires en promotiemateriaal, en nog veel meer. Wij dragen dan ook bij aan de bekendheid van Cradle Of Filth in Nederland.

Je kunt ons bereiken via e-mail: info@cradleoffilth.nl. Het doorsturen van (fan)mail naar Cradle Of Filth zelf wordt anno 2022 niet meer gedaan.

Cradle Of Filth @ Nederland:

| Effenaar |
| Hedon |

Copyright © 22-10-1999 / 2022 CradleOfFilth.nl